V redu

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.   več o piškotkih...

DESERT
Tin Vodopivec

(Gostovanje: Gardelinov festival 2015 - 23. 2. 2015)

»Njegov slog najbolj spominja na Seinfelda.« (Mladina) »Očarljivi Vodopivec je imel najizvirnejše gradivo, s številnimi prebrisanimi opazkami.« (Chortle, UK Comedy Guide) »Njegove izjave so zadetek v polno.« (Venue, VB) »Odličen v več pogledih, in vse to v svojem drugem jeziku.« (Birmingham comedy club)
Po nastopih v Los Angelesu, Seattlu, v oddaji Planet Standup in na TV kanalu Comedy Central se Tin Vodopivec vrača v Štihovo dvorano Cankarjevega doma s svojim tretjim celovečernim šovom stand-up komedije DESERT. Od leta 2006, ko je s prvim nastopom vstopil v še neraziskani svet stand-up komedije, je zbral že več kot tisoč nastopov, v dvanajstih različnih državah in v treh jezikih.
Leta 2010 je debitiral na angleških tleh in od tedaj vse uspešneje prodira tudi na neizprosen trg Velike Britanije, kjer si je že prislužil vabilo za nastop v enem najprestižnejših klubov komedije na svetu – londonskem Comedy Storu. Nastopal je tudi v Parizu, na Dunaju, Varšavi, Budimpešti, Skopju, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu in po celotni regiji nekdanje Jugoslavije. Že leta 2008 je slavil zmago na prvem slovenskem tekmovanju komikov Last comic standing v organizaciji Radia Študent, zmagal je na tekmovalnem večeru v klubu Cavendish Arms v Londonu, pa na Poljskem v varšavskem klubu Chlodna, julija letos pa je na zaključku Festivala Lent na tekmovanju Noč standup komika v močni konkurenci najboljših komikov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in Bosne prejel nagrado občinstva.
V letu 2013 je v Ljubljani in Zagrebu nastopal kot uvodna točka za Eddie Izzarda ter bil izmed tisoč petstotih kandidatov izbran med trideset povabljencev na mednarodni festival stand-up komedije v Seattle. Tina smo lahko v zadnjem obdobju gledali kot voditelja TV-oddaje Planet Standup na Planet TV, s svojim vložkom v angleščini pa tudi na TV-kanalu Comedy Central.